UPDATE: 'Braziliaans toptalent legt medische testen af in België'

UPDATE: 'Braziliaans toptalent legt medische testen af in België'

19-06-2018 18:01
5

AS Monaco hoopt door de samenwerking met Cercle Brugge enkele jonge spelers te zien doorbreken. Heel wat talentvolle jongeren worden dan ook uitgeleend aan de promovendus. Daar kan er nog eentje bijkomen.

Eerder raakte al bekend dat AS Monaco van plan is om maar liefst zes spelers uit te lenen aan Cercle Brugge. Dat zouden er zelfs nog meer kunnen zijn. De Braziliaan Vitinho is volgens journalist Héverton Guimaraes namelijk op weg naar een Franse club.

Die Franse club (Monaco) is dan meteen van plan om Vitinho uit te lenen aan een Belgische club uit Brugge ( Cercle Brugge). Vitinho is een achttienjarige rechtsachter die in eigen land momenteel uitkomt voor Cruzeiro. Tot een grote doorbraak kwam het daar nog niet, al wordt de Braziliaan in eigen land wel gezien als een groot talent.

Update 19/06 18.03: Verschillende berichten in Brazilië spreken over een transfer van Vitinho naar Club Brugge, maar het zou dus weldegelijk om Cercle Brugge gaan. De Braziliaan trekt deze week nog naar België en legt zijn medische testen af. Als hij daarvoor slaagt, neemt AS Monaco hem definitief over en leent het hem meteen uit aan de Vereniging.