UPDATE: 'Club Brugge hoopt voor 3,5 miljoen euro uit de brand te zijn'

UPDATE: 'Club Brugge hoopt voor 3,5 miljoen euro uit de brand te zijn'

16-06-2018 07:40
23

De transfer van Karlo Letica naar Club Brugge is in kannen en kruiken. De Kroatische doelman komt voor circa drie miljoen euro over van Hadjuk Split. Letica tekende een contract voor vier jaar, zo meldt Club op haar eigen website.

Club Brugge was al een week concreet voor Letica, maar de onderhandelingen verliepen stroef omdat Hajduk Split hem in eerste instantie niet wilde laten vertrekken. Het probeerde Letica zelfs nog een nieuwe verbintenis te laten tekenen. Letica had echter al zijn zinnen op een transfer naar Blauw-Zwart. Hadjuk ging overstag en ging naar verluidt akkoord met een som van circa drie miljoen euro.

'Letica, 2 meter groot, is een jeugdproduct van Hajduk Split. Dit jaar brak het toptalent definitief door bij de achtvoudige kampioen van Kroatië. In 22 optredens hield hij 12 keer de nul. Zijn prestaties leverden hem ook al een plaats op bij de voorselectie van Kroatië voor het WK deze zomer', meldt de landskampioen over de kersverse aanwinst.

Update 16/06, 9.40Het Laatste Nieuws meent dat Club Brugge uiteindelijk 3,5 miljoen euro veil heeft voor Letica. Dat is inclusief bonussen. De Kroaat moet bij Club Brugge de nieuwe nummer één worden. Na een seizoen vol keepersproblemen hoopt Blauw-Zwart met de 21-jarige sluitpost uit de brand te zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie