'Geen miljoenentransfer voor RSCA, aanvaller wil zich bewijzen bij paars-wit'

'Geen miljoenentransfer voor RSCA, aanvaller wil zich bewijzen bij paars-wit'

16-06-2018 12:45
9

RSC Anderlecht is op zoek naar een echte spits. Isaak Kiese Thelin keert normaal terug naar het Astridpark, maar mogelijk maakt hij meteen een lucratieve transfer. De interesse komt vanuit de Chinese Super League.

Het Zweedse Expressen weet dat Thelin op het verlanglijstje staat van Beijing Gouan. De 25-jarige centrumspits speelde zich het afgelopen seizoen in de kijker bij Waasland-Beveren. Daar was de aanvaller goed voor negentien doelpunten.

De Chinezen zouden maar liefst zeven miljoen euro veil hebben voor Thelin. De Zweed kan in Beijing maar liefst twee miljoen euro per jaar verdienen. Door dit aanbod lijken de kansen voor Bologna, zij toonden ook interesse, geslonken.

Thelin zelf wil zich eerst focussen op de nationale ploeg. "De focus ligt op het WK, pas daarna hak ik de knoop over mijn toekomst door", klinkt het.

Update 16/06 (12u45): Het Zweedse Sport Expressen weet dat Thelin niet naar China zal trekken. De aanvaller wil zich na het WK bewijzen bij Anderlecht. Paars-wit ziet op die manier enkele miljoenen door de neus geboord.