'Dendoncker genoemd bij diverse clubs, één team concreet voor Rode Duivel'

'Dendoncker genoemd bij diverse clubs, één team concreet voor Rode Duivel'

15-06-2018 07:35
3

Leander Dendoncker mag zich op het WK, indien hij speelminuten krijgt, verder in de kijker spelen met het oog op een transfer nadien. De middenvelder van RSC Anderlecht staat bij heel wat clubs op de radar, één van hen lijkt het meest concreet.

Na een wisselvallig seizoen vreesde paars-wit dat de interesse voor Dendoncker wat minder ging zijn. Gelukkig voor de Brusselaars is dat slechts een illusie. Zo raakte bekende dat verschillende Spaanse en Engelse clubs, alsook Olympique Lyon, interesse tonen.

Het Laatste Nieuws schrijft dat Lyon voorlopig geen optie is. Trainer Bruno Génésio is geen al te grote fan van Dendoncker. De meest concrete interesse komt op dit moment uit Spanje. Vooral Betis Sevilla heeft de Anderlecht-speler nadrukkelijk op de radar staan.

Maar eerst Rusland
Na het WK wordt in zijn dossier snel duidelijkheid verwacht. Ook Sevilla en Atletico Madrid werden in verband gebracht met Dendoncker, maar die overgang zal wellicht niet doorgaan. De Rode Duivel moet Anderlecht circa vijftien miljoen euro opleveren.