Kondigt Preud'homme afscheid aan? Wellicht mijn laatste project

  Kondigt Preud'homme afscheid aan? "Wellicht mijn laatste project"

  donderdag 14 juni 2018 om 20:00

  Michel Preud'homme moet dit seizoen successen gaan boeken bij Standard. De 59-jarige coach was bij heel wat clubs een garantie op succes, maar denkt niet dat hij nog lang zal doorgaan.

  Dat vertelt hij bij Standard TV. "Door mijn leeftijd en mijn driedubbele functie zal dit wellicht mijn laatste project zijn. De dag dat het tijd is om te stoppen als trainer, zal ik andere functies hebben binnen de club", zo kondigt hij nu al aan.

  Met zijn ervaring kan hij Standard in ieder geval nog heel wat bijbrengen. "Mijn doel is nu stabiliteit creëren bij Standard. Dat was trouwens ook mijn doelstelling bij Club Brugge en dat is me daar gelukt", merkt hij nog op. Standard werd vorig seizoen nog tweede én won de Croky Cup, het wordt dus moeilijk voor Preud'homme om beter te doen.

  Plaats een reactie

  AlexGMillian +1067
  donderdag 14 juni 2018 om 20:26
  Dankuwel vorte Bond. MPH moest in Rusland staan. Geen paëllavreter die alleen de Premier League spelers kent... en ze nog op de verkeerde plaats zet met verkeerde rol en instructies...
  [Reactie gewijzigd op donderdag 14 juni 2018 om 20:27]
  Vind ik leuk
  JoeCanoe +544
  vrijdag 15 juni 2018 om 00:46
  Ah ja MPH is beter. Hij heeft ervaring met topploegen in het midden-oosten en zelfs Heintje kan niet aan zijn geklaag en gezaag typen.
  Vind ik leuk
  dethklok28 +4500
  vrijdag 15 juni 2018 om 07:39
  Zelfs als Anderlecht supporter beschouw ik MPH als een pak sterker. Mijn redenen hiertoe zullen ondertussen wel duidelijk zijn. En trouwens wa ervaring heeft Martinez met topploegen? Ook helemaal niets. Everton is geen topploeg. En daar teerde hij het eerste jaar op het werk van zijn voorganger en zijn twee andere jaren presteerde Everton ondermaats. Word in Engeland bekeken als een overschatte coach. (Zelfs de meest overschatte coach)
  Vind ik leuk
  Freddyploiks +10824
  donderdag 14 juni 2018 om 20:30
  Tot nooit meer Michel!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Kondigt Preud'homme afscheid aan? "Wellicht mijn laatste project"