UPDATE: Roma-voorzitter keert terug op zijn stappen na uitspraken over Nainggolan

UPDATE: Roma-voorzitter keert terug op zijn stappen na uitspraken over Nainggolan

14-06-2018 15:34
6

Radja Nainggolan is aan zijn laatste dagen bij AS Roma bezig. De middenvelder werd gelinkt aan een vertrek bij de Giallorossi. Voorzitter James Pallotta zou zijn transfer inmiddels ook al bevestigd hebben.

De voorzitter van AS Roma is momenteel op vakantie in Napels. Daar werd hij aangesproken door Areanapoli. Tegenover het Italiaanse medium bevestigde Pallotta het vertrek van Nainggolan. "Hij zal naar Inter gaan", klonk het.

Bij Inter zal Nainggolan opnieuw samenwerken met Luciano Spalletti. Het duo werkte in het verleden al samen bij AS Roma. De Italiaanse club moet voor 30 juni echter nog zorgen dat het in orde is met de Financial Fair Play-regels. De transfer zou dus nog niet meteen afgerond worden.

AS Roma zou 22 miljoen euro plus een talent uit de jeugdopleiding van Inter ontvangen voor Nainggolan. Roma heeft overigens al een opvolger voor Nainggolan in het vizier, nadat het eerder al Italiaans international Bryan Cristante haalde als versterking voor het middenveld.

Update 15:35 uur: In de Italiaanse pers heeft Pallotta weer meer uitleg gegeven na zijn initiële verklaring. Volgens hem is er helemaal nog geen akkoord met Inter. "Mijn verklaringen waren sarcastische reacties op vragen van de fans. Het was een spelletje. Er is nog niets concreets."