Done deal: 'Racing Genk doet zaken met club uit Eerste Klasse B'

Done deal: 'Racing Genk doet zaken met club uit Eerste Klasse B'

Gepubliceerd: donderdag 14 juni 2018 om 10:30do 14-06-2018 om 10:30

Het ziet ernaar uit dat Racing Genk een uitleenbeurt heeft geregeld voor de jonge Dante Vanzeir. Vorige week was er nog geen akkoord met Beerschot-Wilrijk, maar inmiddels is dat wél gebeurd.

Vanzeir gaf eerder zelf al aan bij het bestuur dat hij graag wilde uitgeleend worden aan de Antwerpenaars. Volgens Het Belang Van Limburg is daar nu ook gehoor aan gegeven. Vanzeir speelde dit seizoen zes keer mee bij Racing Genk en scoorde ook één doelpunt. Dat was in de wedstrijd tegen Sporting Lokeren.

Met Karelis, Samatta en Ingvartsen nog voor zich hoefde Vanzeir ook komend seizoen niet te rekenen op speelminuten. Een uitleenbeurt aan een aanvallend ingesteld team uit 1B is dan geen slechte oplossing. In het verleden leverde dat al uitstekende resultaten op met Leandro Trossard, die daar werd uitgeleend aan Lommel United en Westerlo.

Plaats een reactie

THOR4ever +2533
donderdag 14 juni 2018 om 12:20
Ze zijn blind bij Genk... Die jongen heeft echt potentieel, moet alleen nog leren rustig te blijven voor doel. Van mij had hij dit seizoen al veel meer minuten gekregen.
Vind ik leuk
donderdag 14 juni 2018 om 19:56
Hij komt die minuten bij ons op doen en keert dan veel sterker terug volgens mij een win-win situatie
Vind ik leuk
THOR4ever +2533
zaterdag 16 juni 2018 om 21:06
Onze ‘topschutter’ heeft 5 of 6 goals gemaakt. Ben ervan overtuigd dat Dante het beter had gedaan.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws