UPDATE: 'Entourage Dembélé aan het werk gezet, gesprekken in Italië'

UPDATE: 'Entourage Dembélé aan het werk gezet, gesprekken in Italië'

13-06-2018 20:42
4

Mousa Dembélé speelt volgend seizoen niet langer in de Premier League, dat staat nu echt wel in de sterren geschreven. Bij Tottenham Hotspur heeft de Rode Duivel nog slechts een contract voor één jaar, waardoor de Engelsen graag verkopen. Een eerste bod zou al aanvaard zijn. 

The Spurs lijken wel niet helemaal mee te gaan in de wensen van Dembélé. Terwijl zowat de halve Serie A om de handtekening van onze landgenoot strijdt (liefst drie topclubs worden genoemd), zou Tottenham een overeenkomst bereikt hebben met een team uit ... China. Dat meldt RMC Sport. Om welke club het gaat, wordt niet verteld.

De transfersom kent de bron wél al. In totaal zou de Londense topclub 32 miljoen euro ontvangen vanuit het Verre Oosten. Dat lijkt realistisch, aangezien die vraagprijs ook in Italië circuleert. Het is echter voorbarig om te stellen dat Dembélé nu naar China zal verhuizen. De Antwerpenaar zou zelf een overstap naar de Serie A verkiezen. Hoe dan ook beslist de linkspoot pas na het WK over zijn toekomst.

Update 20u42: Tottenham heeft dan wel een bod uit China geaccepteerd, maar Dembélé lijkt vooral aan te sturen op een transfer naar Italië. De middenvelder heeft zijn entourage alvast aan het werk gezet. Gianluca Di Marzio meldt dat de entourage van Dembélé woensdag in Italië was. 's Ochtends waren er gesprekken met Inter Milan en Napoli. Woensdagavond zouden er nog gesprekken met Juventus kunnen volgen.