Lierse bestaat niet meer, maar Facebook-fanpagina wil traditieclub nooit vergeten

Lierse bestaat niet meer, maar Facebook-fanpagina wil traditieclub nooit vergeten

Gepubliceerd: woensdag 13 juni 2018 om 18:35wo 13-06-2018 om 18:35

Het Belgische voetbalseizoen werd afgesloten met een domper van formaat. Traditieclub Lierse SK hield op te bestaan. Door financiële problemen moesten de Antwerpenaren de boeken neerleggen.

Daar waren de vele fans van Lierse natuurlijk het hart van in. Ze zijn echter vast van plan om de mooie tijden niet te vergeten. Op Facebook hebben de beheerders van de fanpagina van Lierse dan ook de naam veranderd. Nu staat er te lezen: 'Remember K Lierse SK'. 

De supporters hoeven overigens niet helemaal te wanhopen, want de geest van Lierse leeft verder. Bovendien gebeurt dat niet enkel in één nieuwe club, maar in twee nieuwe clubs. Zowel Lyra als Oosterzonen reikten Lierse immers de hand toe na het faillissement. 

Poll

Vind jij het erg dat Lierse failliet ging?

(226 stemmen)

Plaats een reactie

Toca +44373
woensdag 13 juni 2018 om 19:51
Vind dat ze wel beter als 1 fusieclub hadden moeten verder gaan. 2 lierse's is toch voor niks goed.
Vind ik leuk
woensdag 13 juni 2018 om 21:33
Een ploeg als Lierse dat dan niet haat of een ploeg dat licenties niet meer kan betalen. Of een ploeg dat geen spelers die veel kosten niet meer kunnen aantrekken. Ja dat is erg. Ik heb gezien hoe zo Sk Tongeren is vergaan. En nog andere Limburgse teams. De kleine verenigingen kunnen dit groot geld geweld niet meer aan. En dan vraag ik mij af waarom moet dit? Waarom moeten er zoveel miljarden Euro's in sporten vergaan. Het ergst val al is dat je met talent alleen er niet meer komt. Als de ouders zo'n groot team hun opleiding niet kunnen betalen. Is het toch jammer voor zoon of dochter dat hun talent niet kan tonen. Enkel door de macht van het geld.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws