'Voor 500.000 euro extra staat Sels terug in Anderlecht'

'Voor 500.000 euro extra staat Sels terug in Anderlecht'

Gepubliceerd: woensdag 13 juni 2018 om 13:15wo 13-06-2018 om 13:15

RSC Anderlecht haalde dinsdag Thomas Didillon in huis als nieuwe doelman. De Fransman moet de doublure worden voor Matz Sels. Al lijkt dat opeens niet meer zeker. Mogelijk springt de komst van de Belgische doelman nog af.

De Brusselaars azen al een hele tijd op Sels, maar tot een akkoord kwam het nog niet. Het Nieuwsblad beweert nu dat een akkoord tussen Newcastle United en paars-wit veraf is. Anderlecht gaat dus niet overstag voor onze landgenoot. Het biedt niet meer dan twee miljoen euro.

Anderlecht heeft dan wel een persoonlijk akkoord met Sels, toch lijkt een overgang niet in de maak. Het voorbije seizoen huurde paars-wit het sluitstuk van The Magpies. Er ligt voor Sels een contract van vijf seizoenen klaar, al lijkt dat bij dromen te blijven.

Vier miljoen verschil
Newcastle wil een groot deel van zijn geïnvesteerde bedrag (circa zes miljoen) recupereren. Anderlecht wil – mede doordat Sels het WK misliep – niet verder gaan dan twee miljoen. De kans is reëel dat Didillon de nieuwe eerste doelman wordt van de Brusselaars.

Update 13.15: Volgens The Sun is de kloof tussen Anderlecht en Newcastle een pak minder groot dan men zou denken. Anderlecht bood twee miljoen euro. Indien daar 500.000 euro extra bij komt, mag paars-wit Sels overnemen van The Magpies. De Engelse bron stelt dat Anderlecht voorlopig te koppig is om zijn bod te verhogen. 

Poll

Hoever moet RSCA gaan?

(1002 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws