Ook De Bruyne stond te genieten: Ik hou ervan als Hazard zo voetbalt

Ook De Bruyne stond te genieten: "Ik hou ervan als Hazard zo voetbalt"

12-06-2018 23:29
3

Kevin De Bruyne was maandagavond een bevoorrechte getuige van de glansprestatie van Eden Hazard. De middenvelder van Manchester City haalde zelf (eindelijk) ook weer een goed niveau, al ging zijn Waalse maatje dus met de complimenten lopen. Dat vond KDB alleen maar normaal. 

"Hij speelt zoals hij dat bij Chelsea doet, ik hou ervan wanneer hij zo in vorm is. Hij gaat ons helpen om matchen te winnen", liet de spelmaker zijn bewondering blijken voor de dribbelkont bij het Franse L'Equipe. Hazard maakte tegen Costa Rica zo'n indruk dat zelfs de bondscoach van dat land hem straks nog bij naam leert kennen.

Het gevaar kwam echter niet alleen van de Chelsea-ster, ook de andere Rode Duivels leken net op tijd hun topvorm te pakken te hebben. De Bruyne beaamt dat, al heeft hij een opvallende visie. "Dit was niet onze beste voorbereidingsmatch, we moeten geconcentreerd blijven op de volgende wedstrijd, tegen Panama. We maakten wel minder fouten, hebben goed druk gezet en stonden weinig kansen toe", konden er toch nog wat positieve puntjes van af.