Ook De Bruyne stond te genieten: Ik hou ervan als Hazard zo voetbalt

Ook De Bruyne stond te genieten: "Ik hou ervan als Hazard zo voetbalt"

Gepubliceerd: dinsdag 12 juni 2018 om 23:29di 12-06-2018 om 23:29

Kevin De Bruyne was maandagavond een bevoorrechte getuige van de glansprestatie van Eden Hazard. De middenvelder van Manchester City haalde zelf (eindelijk) ook weer een goed niveau, al ging zijn Waalse maatje dus met de complimenten lopen. Dat vond KDB alleen maar normaal. 

"Hij speelt zoals hij dat bij Chelsea doet, ik hou ervan wanneer hij zo in vorm is. Hij gaat ons helpen om matchen te winnen", liet de spelmaker zijn bewondering blijken voor de dribbelkont bij het Franse L'Equipe. Hazard maakte tegen Costa Rica zo'n indruk dat zelfs de bondscoach van dat land hem straks nog bij naam leert kennen.

Het gevaar kwam echter niet alleen van de Chelsea-ster, ook de andere Rode Duivels leken net op tijd hun topvorm te pakken te hebben. De Bruyne beaamt dat, al heeft hij een opvallende visie. "Dit was niet onze beste voorbereidingsmatch, we moeten geconcentreerd blijven op de volgende wedstrijd, tegen Panama. We maakten wel minder fouten, hebben goed druk gezet en stonden weinig kansen toe", konden er toch nog wat positieve puntjes van af.

Poll

Wie gaat het meest indruk maken in Rusland?

(424 stemmen)

Plaats een reactie

zapperboy +1094
woensdag 13 juni 2018 om 07:54
Ieder zijn mening, maar als ze elke wedstrijd zo hoog druk gaan zetten dan maken de duivels ELKE tegenstander het razend moeilijk.
En we weten nu wel dat dit een "must" is bij Kevin.
Vind ik leuk
DDT +3663
woensdag 13 juni 2018 om 08:29
Kdb die captain 😁
Vind ik leuk
Daydreamer +5527
woensdag 13 juni 2018 om 08:45
Elk de captain op hun domein! De Bruyne verbindt tussen verdediging en middenveld en is daar de patron. Hazard verbindt tussen middenveld en aanval en speelt daar zijn spel!
Beiden hebben mijns inziens een belangrijke functie en Martinez heeft dat goed gezien... Onder Wilmots liepen ze elkaar onder de voeten... Die opmerking is deze campagne niet meer ter sprake gekomen, wel?
Vind ik leuk
DDT +3663
woensdag 13 juni 2018 om 10:23
In het begin wel want toen heeft Martinez hem ook nog rechts gezet, nu staan ze goed en zal hij ze wel laten staan hoop ik. Tenzij hij met Witsel-fellaini zou starten tegen bv Polen, en daar acht ik hem toe in staat.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws