'PSV moet transferrecord breken om gewilde aanvaller naar Eindhoven te halen'

'PSV moet transferrecord breken om gewilde aanvaller naar Eindhoven te halen'

Gepubliceerd: dinsdag 12 juni 2018 om 20:29di 12-06-2018 om 20:29

PSV wordt wederom in verband gebracht met Moise Kean. De Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport schrijft dinsdag dat de Eindhovenaren opnieuw hebben aangeklopt in Italië om over een transfer te praten.

De beroemde roze Italiaanse sportkrant schrijft ook dat Kean allesbehalve goedkoop is. Volgens La Gazzetta verlangt Juventus vijftien tot twintig miljoen euro voor het supertalent. Kean werd het afgelopen halfjaar door De Oude Dame verhuurd aan Hellas Verona, zodat hij minuten kon maken. In negentien duels maakte hij vier goals. De vraag is of de jonge buitenspeler ooit door gaat breken in het eerste elftal van de Juventus.

Juventus lijkt dus bereid te zijn om Kean definitief van de hand te doen, maar alleen tegen een miljoenenbedrag. Vraag is ook of PSV bereid is om diep in de buidel te tasten voor Kean. De Eindhovenaren moeten het clubrecord breken om de talentvolle aanvaller naar Nederland te halen. PSV heeft nog nooit zoveel geld betaald voor een speler.

Het is niet voor het eerst dat PSV en Kean aan elkaar gelinkt worden. Eind mei schreef ook de Italiaanse krant Tuttosport al dat de landskampioen belangstelling heeft voor Kean. Er zijn echter meerdere kapers op de kust.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws