'Eerste actie van Vieira betekent slecht nieuws voor Anderlecht en Club Brugge'

'Eerste actie van Vieira betekent slecht nieuws voor Anderlecht en Club Brugge'

12-06-2018 17:30
5

De toonaangevende Franse sportkrant L'Equipe lanceert een opvallend nieuwtje. Zowel Club Brugge als Anderlecht zouden namelijk in zee willen gaan met de 25-jarige Christophe Hérelle.

Hérelle beleefde nochtans geen topseizoen. Hij zakte met Troyes uit de Ligue 1. Nice wil hem op het hoogste niveau houden, maar krijgt dus Belgische concurrentie. Verder zou ook het Engelse Huddersfield, de huidige club van Laurent Depoitre, hem willen binnenhalen.

De 1.79m grote Hérelle speelt al heel zijn carrière in Frankrijk. Hij heeft ook al Sochaux, Colmar en Créteil op zijn palmares staan. Nice heeft inmiddels ook al een bod gedaan van vier miljoen euro, maar dat werd volgens L'Equipe niet aanvaard. Troyes hoopt meer te vangen voor Hérelle, die nog een contract heeft lopen tot de zomer van 2020.

Update 17.30: Volgens Sport Witness heeft ook Nice intersse in Hérelle. De nieuwe ploeg van Patrick Vieira deed volgens die bron al een bod van vier miljoen euro op de speler. Troyes zou graag nog iets meer willen ontvangen.