Hernandez ontkent seksfeest Mexicanen: 'Het is beschamend en lachwekkend'

Hernandez ontkent seksfeest Mexicanen: 'Het is beschamend en lachwekkend'

11-06-2018 14:23

Het vermeende seksfeest waar bijna de gehele selectie van Mexico aan deelnam, wordt ontkend door Javier Hernández. Volgens hem was het stapavondje georganiseerd ter ere van zijn dertigste verjaardag.

Het Mexicaanse TV Notas bracht vorige week naar buiten dat acht internationals van Mexico deel hadden genomen aan een seksfeest met dertig prostituees. Onzin, volgens Chicharito. "Het is een onderwerp waar ik het graag over wil hebben", aldus de aanvaller van West Ham zondagavond in een Facebook Live.

"De waarheid is dat we bij elkaar kwamen om mijn verjaardag te vieren. We hebben met elkaar gegeten en daarna kwamen veel mensen langs. Iedere speler vertrok op zijn eigen moment."

Hernandez nodigde alle spelers uit om op het feestje te komen. "Ze waren er allemaal, behalve Jesus Corona, want hij had een persoonlijk probleem en heeft zich verontschuldigd bij mij en het team."

De aanvaller zegt zich aan de verhalen te storen. "Ik vind het beschamend en lachwekkend dat ik hier nu over moet praten, als ik me bedenk dat er nooit zoiets als prostituees zijn geweest... Dit is een gebrek aan respect aan de mensen die daar waren."

In het originele bericht werd gemeld dat Guillermo Ochoa, Raul Jimenez, de broers Jonathan en Giovani dos Santos, Hector Herrera, Jesus Corona, Carlos Salcedo, Marco Fabian en Jesus Gallardo met de prostituees waren gesignaleerd.