UPDATE: 'Club Brugge verhoogt bod, maar krijgt nog niet het gewenste anwoord'

UPDATE: 'Club Brugge verhoogt bod, maar krijgt nog niet het gewenste anwoord'

12-06-2018 19:05
12

Karlo Letica, een 21-jarige Kroaat van Hajduk Split, moet het keepersprobleem oplossen bij Club Brugge. De landskampioen is volgens Het Laatste Nieuws op de goede weg om hem vast te leggen.

Zo zou Letica de knoop hebben doorgehakt en besloten hebben dat hij naar Brugge wil trekken. Het feit dat hij aan de slag kan in de Champions League heeft daar volgens de krant een rol in gespeeld. Net als de aanwezigheid van landgenoten Ivan Leko en keeperstrainer Tomislav Rogic. 

Club Brugge moet er alleen nog met Hadjuk Split uit zien te komen. De Kroatische topclub wil hem niet makkelijk laten gaan en probeerde ondertussen tevergeefs om Letica nog een verbeterd contract te laten ondertekenen. De verwachting is dat Blauw-Zwart de jeugdinternational van 2m01 uiteindelijk kan losweken voor circa drie miljoen euro, al dan niet met eventuele prestatiebonussen of een eventueel percentage op een doorverkoop. Het Laatste Nieuws verwacht dat de deal nu wel eens snel afgerond zou kunnen worden.

Update 12/06, 19.05: Sportske Novosti meldt dat Club Brugge een nieuw bod heeft uitgebracht op Letica. Blauw-Zwart bood 3,5 miljoen euro voor de doelman. Dat bedrag wil Hajduk Split minstens vangen voor Letica. Toch gaan de Kroaten voorlopig nog niet akkoord met de som. Ze wachten liever nog een hoger bod af, bijvoorbeeld van Fiorentina dat ook aan Letica denkt.

Letica zelf zou het liefst naar Club Brugge verhuizen. De aanwezigheid van Ivan Leko en de mogelijkheid om Champions League-voetbal spelen daarbij een rol.