Hoop voor KV Oostende: 'Nederlanders ontkennen interesse'

Hoop voor KV Oostende: 'Nederlanders ontkennen interesse'

Gepubliceerd: maandag 11 juni 2018 om 19:15ma 11-06-2018 om 19:15

Het stond in de sterren geschreven: 'Colin Coosemans is op weg naar KV Oostende.' Maar volgens Het Laatste Nieuws is er nu toch een kink in de kabel.

KV Mechelen en KV Oostende praten al een heel tijdje over de transfer van de doelman. Een akkoord vonden de beide clubs nog niet. Malinwa, wil ondanks de degradatie naar de Proximus League, het onderste uit de kan halen. KVO verhoogde naar verluidt al een paar keer zijn bod, maar lijkt niet bereid om twee miljoen euro op tafel te leggen voor Coosemans.

Het is nog niet duidelijk of KV Oostende nog een laatste poging gaat ondernemen om Coosemans naar de kust te halen. Mogelijk moet het wel snel zijn, want volgens Het Laatste Nieuws denkt ook het Nederlandse Vitesse aan de doelman.

Update 19.15: Bij Voetbal International wordt de interrese van Vitesse in Coosemans ontkracht. 'Momenteel heeft de scouting een doelman in Nederland én een doelman in het buitenland op het oog. Eerder werd gesproken met FC Groningen-doelman Sergio Padt (ex-KAA Gent), maar hij was volgens technisch directeur Marc van Hintum onbetaalbaar. Het gerucht dat Colin Coosemans van KV Mechelen in beeld is, wordt door de club ontkend', valt er te lezen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws