Griezmann kondigt nieuws aan, Messi zwengelt geruchten aan: Héél goed!

Griezmann kondigt nieuws aan, Messi zwengelt geruchten aan: "Héél goed!"

10-06-2018 11:44
2

Antoine Griezmann gaat vòòr aanvang van het WK - dus ergens in de komende dagen - uitsluitsel geven over zijn sportieve toekomst. De Fransman staat voor een belangrijke keuze: bij Atlético Madrid blijven óf een toptransfer maken naar FC Barcelona. 

Omdat hij onrust en allerlei geruchten wil vermijden tíjdens het eindtoernooi in Rusland, is Griezmann van plan om komende week zijn toekomstplannen te onthullen. "Ik denk dat het binnen een paar dagen allemaal duidelijk wordt", zei de aanvaller zaterdagavond, direct na de remise (1-1) tussen Frankrijk en de Verenigde Staten. 

Het contract van Griezmann bij Atlético loopt door tot de zomer van 2022. Barça zou bereid zijn om ongeveer 100 miljoen euro op tafel te leggen voor de voormalig speler van Real Sociedad.

Messi
Barcelona-vedette Lionel Messi zwengelt dit weekend alvast de geruchten rond Griezmann aan door openlijk te speculeren over een transfer naar Camp Nou. "Of we hem moeten halen? Ik weet niet of zijn komst prioriteit heeft voor de club. Wat ik wél weet, is dat we de allerbeste spelers nodig hebben om weer succes te boeken in de Champions League. Griezmann behoort tot de beste spelers. Hij is héél goed!", aldus Messi in gesprek met Sport.