'Miskoop van Man United kan volgend seizoen in Premier League blijven'

'Miskoop van Man United kan volgend seizoen in Premier League blijven'

10-06-2018 07:58
2

Marcel Brands lijkt van plan om de eerste zomerse Everton-aanwinst bij Manchester United op te halen, melden diverse media. Victor Lindelof moet naar verluidt de verdediging van The Toffees versterken.

Volgens onder meer The Mirror staat de 23-jarige Zweed er goed op bij de nieuwe Everton-manager Marco Silva: de Portugees kent Lindelof nog van diens tijd bij Benfica. De centrale verdediger verruilde de grootmacht uit Lissabon een jaar geleden voor Manchester United, maar kende een moeizaam debuutseizoen op Old Trafford. Lindelof speelde zeventien competitiewedstrijden voor The Mancunians, maar wist daarin geen onuitwisbare indruk achter te laten.

Het is echter nog maar de vraag of United-manager Jose Mourinho mee wil werken aan een vertrek van Lindelof, die nog een contract heeft tot de zomer van 2021. Volgens bronnen rondom de club is Mourinho bereid om Lindelof volgend seizoen de kans te geven zich te revancheren. De stopper heeft echter fikse concurrentie in de persoon van Eric Bailly, Phil Jones, Chris Smalling, Marcos Rojo en Daley Blind. De Oranje-international lijkt overigens te vertrekken uit Manchester, terwijl oud-Ajacied Toby Alderweireld wordt genoemd als nieuwe aanwinst.