UPDATE: Club moet toch vrezen: We kunnen nog akkoord bereiken

UPDATE: Club moet toch vrezen: "We kunnen nog akkoord bereiken"

22-07-2018 17:04
20

Wesley Moraes heeft zich met enkele goede prestaties dit seizoen in de kijker gespeeld van buitenlandse clubs. Lazio Roma zou de spits maar al te graag aantrekken. Dat het ook daadwerkelijk tot een transfer komt, lijkt twijfelachtig.

Lazio Roma rekent al op het vertrek van Felipe Caicedo en is op zoek naar een vervanger. Dat zou Wesley moeten worden. Diep in de buidel wil de club echter niet tasten. Zo meldt Calciomercato dat de club uit de Italiaanse hoofdstad maar zes tot zeven miljoen euro veil heeft voor de Braziliaanse spits.

Een spotprijs voor de aanvaller, die dit seizoen verkozen werd tot Rookie of the Year. De ploeg van Jordan Lukaku lijkt deze zomer nog flink te gaan cashen op de verkoop van onder andere Sergej Milinkovic-Savic (er worden bedragen tot wel honderd miljoen euro genoemd), maar is niet van plan om daar meteen ook een groot deel van te gaan uitgeven.

Update 22/07 17:04: Wesley mag dan wel met Club Brugge aantreden in de Supercup, dat betekent niet dat hij ook blijft. Tegenover Lazio News bevestigde de makelaar van de Braziliaan dat een transfer nog steeds mogelijk is. "De onderhandelingen om Wesley naar Rome te brengen zijn allerminst geblokkeerd", zegt hij.

"We zijn nog volop in besprekingen met Igli Tare, maar op zondag kunnen we een akkoord bereiken. Over welke bedragen we spreken? Ik kan niet op details ingaan. Maar als alles verloopt zoals gepland wordt Wesley heel binnenkort een speler van Lazio", klinkt het.