OFFICIEEL: AS Roma haalt concurrent van 30 miljoen voor Nainggolan

OFFICIEEL: AS Roma haalt concurrent van 30 miljoen voor Nainggolan

08-06-2018 14:00
1

Radja Nainggolan heeft er een concurrent bij. AS Roma heeft zich verzekerd van de diensten van middenvelder Bryan Cristante, die overkomt van Atalanta Bergamo. Dat melden de Romeinen via de officiële kanalen.

De 23-jarige Cristante maakte het afgelopen seizoen indruk met negen treffers in 36 Serie A-duels. Donderdag kwamen berichten naar buiten dat met de transfer zo’n 30 miljoen euro gemoeid is. Ook Juventus, Internazionale en SSC Napoli werden gelinkt aan de spelverdeler.  

De middenvelder debuteerde in 2017 in het nationale elftal van Italië. Tot nu toe kwam hij tot vijf interlands. De Italianen wisten zich niet te kwalificeren voor het WK in Rusland. Cristante stond eerder onder contract bij Benfica en speelde op huurbasis voor onder meer Palermo en Pescara.

De nummer drie van de Serie A contracteerde eerder al verdediger Ivan Marcano en spelmaker Ante Coric. Daarnaast is Roma dichtbij het grote binnenhalen van Justin Kluivert. Het lijkt een kwestie van tijd voordat het Nederlandse talent van Ajax wordt gepresenteerd.