'Genk wil Club Brugge-middenvelder, andere eersteklasser ligt op de loer'

'Genk wil Club Brugge-middenvelder, andere eersteklasser ligt op de loer'

08-06-2018 09:45
2

Club Brugge en KRC Genk staan op het punt om de transfer van Siebe Schrijvers af te ronden. Dat betekent echter niet dat beide clubs niet meer rond de tafel gaan zitten, integendeel. Een transfer in de omgekeerde richting is nog steeds een optie.

Blauw-Zwart ziet geen toekomst meer in Sander Coopman. Het jeugdproduct van Club speelde de voorbije twee seizoenen op huurbasis voor Zulte Waregem. Hij deed het niet onaardig, toch zien de Bruggelingen hem niet meteen als een vaste waarde in het team.

Dit klinkt bij Genk als muziek in de oren. De Limburgers zien in de 23-jarige middenvelder een ideale opvolger voor Schrijvers. Bovendien kent Philippe Clement hem nog van bij zijn periode als assistent bij Club Brugge.

Kaper op de kust
Het Belang van Limburg schrijft dat de onderhandelingen even on hold werden gezet. Eens er een akkoord bereikt is omtrent de overgang van Schrijvers, zal er verder gepraat worden over een transfer van Coopman.

Genk is echter niet de enige gegadigde. Ook Zulte Waregem wil Coopman – zij het definitief deze keer – overnemen van de Limburgers.