Opvallend gerucht: 'Vanaken op weg naar Nederlands landskampioen'

Opvallend gerucht: 'Vanaken op weg naar Nederlands landskampioen'

08-06-2018 08:05
11

Club Brugge wil met het oog op volgend seizoen zijn smaakmakers langer aan zich binden. Dat lijkt echter niet makkelijk te worden. De interesse in spelers van Blauw-Zwart neemt gestaag toe. Zo zou Hans Vanaken dichtbij een vertrek staan.

Thijs Meijssen – jeugdtrainer bij Lommel SK, de ex-club van Vanaken – denkt dat de Club-spelmaker in onderhandeling is met PSV Eindhoven. Zeker van zijn stuk is de man niet, maar de geruchten worden steeds hardnekkiger.

In het verleden speelde Vanaken nog bij de jeugd van PSV. Naar verluidt is een terugkeer dus in de maak, al zal Club dat niet zomaar laten gebeuren. De aanvallende middenvelder werd bij Sporting Lokeren drie jaar terug weggeplukt voor een slordige vier miljoen euro.

Club Brugge lijkt niet geneigd zijn goudhaantje zomaar te laten gaan. Bovendien is Vanaken bij Club Brugge al zeker van de Champions League, dat terwijl PSV eerst nog de laatste voorronde moet overleven. De marktwaarde van Vanaken is inmiddels opgelopen tot 7,5 miljoen euro.van