'Spaanse club hoopt 'deal Dendoncker' nog voor het WK af te ronden'

'Spaanse club hoopt 'deal Dendoncker' nog voor het WK af te ronden'

08-06-2018 07:30
7

Leander Dendoncker heeft er dan wel geen al te best seizoen opzitten, toch kan het nog een mooi einde krijgen. Zo werd de polyvalente middenvelder beloond met een WK-selectie. Bovendien kan hij ook nog eens een mooie transfer maken.

Wie weet komt die transfer er zelfs sneller dan verwacht. Aanvankelijk leek dat pas voor na het WK te zijn, maar het Spaanse Estadio Deportivo weet dat vele clubs snel willen handelen. Nu Dendoncker mee mag naar Rusland, zal zijn prijs snel toenemen.

Verschillende Spaanse clubs tonen interesse in het jeugdproduct van RSC Anderlecht. Onder meer Atletico Madrid en Real Betis werden al genoemd. Ook al lijkt een transfer op korte termijn onhaalbaar, toch gaan enkele clubs proberen om hem te overtuigen de komende dagen.

Weinig speelkansen
Dendoncker moet paars-wit circa vijftien miljoen euro opbrengen. Indien er voor het WK geen deal komt, hopen de Spaanse clubs dat de middenvelder niet al te vaak wordt opgesteld door Roberto Martinez. Op die manier wordt de prijs alvast niet meer de hoogte ingejaagd.