'Real Madrid troeft Barcelona af op transfermarkt en haalt Braziliaans wonderkind'

'Real Madrid troeft Barcelona af op transfermarkt en haalt Braziliaans wonderkind'

07-06-2018 07:17
1

Real Madrid lijkt Barcelona een gevoelige slag toe te dienen op de transfermarkt. Beide aartsrivalen zitten achter het Braziliaanse wonderkind Rodrygo Goes aan en Real Madrid lijkt aan het langste eind te gaan trekken.

Volgens het Braziliaanse Globoesporte is de regerend Champions League-winnaar bereid om 45 miljoen euro op tafel te leggen voor de zeventienjarige vleugelaanvaller, die nog tot eind 2022 onder contract staat bij Santos. De Braziliaanse topclub hanteert een vraagprijs van vijftig miljoen euro, waar Barcelona niet aan wilde voldoen, maar lijkt akkoord te gaan met het aanbod vanuit Madrid. De transfer kan echter pas plaatsvinden in januari 2019, wanneer Rodrygo zijn achttiende verjaardag viert.

De Koninklijke lijkt hiermee het derde Braziliaanse talent in korte tijd naar de Spaanse hoofdstad te halen. De club verzekerde zich al eerder van de diensten van Vinicius Junior, die in juli overkomt van Flamengo. Ook Rodrigo Rodrigues van Gremio Novorizontino komt de gelederen van de Madrilenen versterken, maar sluit eerst aan bij Real Madrid Castilla.