Ramos haalt uit: 'Straks beweert Firmino nog dat ik hem verkouden heb gemaakt'

Ramos haalt uit: 'Straks beweert Firmino nog dat ik hem verkouden heb gemaakt'

05-06-2018 16:42
14

Real Madrid-aanvoerder Sergio Ramos heeft geen enkele boodschap aan alle kritiek die hij kreeg na de Champions League-finale tegen Liverpool. De centrale verdediger ging een duel aan met Liverpool-vedette Mohamed Salah, die vervolgens geblesseerd uitviel, en bezorgde doelman Loris Karius een hersenschudding met een elleboogstoot.

Volgens Ramos is alle ophef schromelijk overdreven. "Salah pakt eerst mijn arm vast, waarna ik de andere kant op val. Maar hij loopt een blessure aan zijn andere arm op", vertelt een gedecideerde Ramos aan Marca. "En vervolgens komen er verhalen dat ik hem met een judoworp uit de wedstrijd heb gegooid. En Karius beweert dat hij door toedoen van mij sterretjes zag. Straks gaat Roberto Firmino nog vertellen dat hij een verkoudheid heeft gepakt omdat mijn zweet op hem terecht is gekomen."

Ramos heeft inmiddels contact gezocht met slachtoffer Salah, die momenteel herstelt van een schouderblessure. "Ik heb hem gesproken en het gaat prima met hem. Hij had misschien wel door kunnen spelen in de finale. Dat heb ik ook zo vaak gedaan. Maar als ik iets doe, valt het op de een of andere manier net iets meer op."

Lees ook: Courtois reageert op hersenschudding-verhaal Karius: ''Ik vind het vreemd''