Verschrikking voor ex-spits Anderlecht: Het was een absolute nachtmerrie

Verschrikking voor ex-spits Anderlecht: "Het was een absolute nachtmerrie"

Gepubliceerd: maandag 4 juni 2018 om 09:43ma 04-06-2018 om 09:43

De transferklucht rond Samuel Armenteros, FC Utrecht en de Nederlandse voetbalbond van eerder dit jaar was voor de spits een regelrechte 'nachtmerrie'. De Zweed met Cubaanse roots vertelt dat in een interview met MLS Soccer.com. In januari viel een terugkeer naar Nederland op pijnlijke wijze in het water.

Armenteros kreeg géén toestemming van de KNVB om door Benevento verhuurd te worden aan Utrecht, omdat hij in augustus óók voor Heracles Almelo minuten had gemaakt en het dus zou betekenen dat de aanvaller dan in één seizoen voor drie verschillende ploegen minuten maakte - en dat is niet toegestaan. De KNVB en de FIFA verleenden geen dispensatie aan Armenteros, die uiteindelijk naar Portland Timbers verkaste. 

"Het was een nachtmerrie, een absolute nachtmerrie", blikt de oud-speler van onder meer Anderlecht terug. "Feitelijk heb ik heel januari, een maand land, helemaal niets gedaan, ik heb ook niet getraind bij Benevento. Ik mocht ook niet vertrekken, ik voelde me net een gevangene. Ik kon geen kant op." Armenteros flopte overigens helemaal bij RSCA, want de Zweedse international kwam niet verder dan zeven optredens (één goal).

Bekijk ook: GOAL! Ex-speler van RSCA bewijst zijn kunnen met heerlijke passeerbeweging en goal

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws