'Geen spraakmakende transfer, Buffalo werd aan verkeerde RSCA gelinkt'

'Geen spraakmakende transfer, Buffalo werd aan verkeerde RSCA gelinkt'

03-06-2018 14:20
19

RSC Anderlecht is nog altijd op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Volgens L'Equipe heeft paars-wit zijn zinnen gezet op Stefan Mitrovic van KAA Gent.

De Franse bron meent dat Anderlecht al een eerste bod heeft gedaan op de Serviër. Anderlecht zou momenteel twee miljoen euro veil hebben voor Mitrovic. Dat is best verrassend, want de speler onderging in maart een operatie aan de enkel en staat sindsdien aan de kant.

Eerder gooide een blessure nog roet in de eten toen een transfer naar het Franse Saint-Etienne op het punt stond te gebeuren. Anderlecht haalde ook al Kenny Saief weg bij KAA Gent. In de laatste maanden huurde paars-wit de flankspeler van de Buffalo's. Nu heeft Anderlecht de afkoopclausule geactiveerd.

Update 14.20 uur: Stefan Mitrovic is door L'Equipe aan de verkeerde RSCA gekoppeld. Le Figaro meldt namelijk dat het gaat om Strasbourg, waarvan de volledige naam Racing Club Strasbourg Alsace is. Het gaat hier dus om een vergissing. Volgens de Franse krant zou Mitrovic alvast niet ongevoelig zijn voor een aanbod van Strasbourg.