Rode Duivel gaat Nainggolan en Defour niet achterna: Maar misschien laatste kans

Rode Duivel gaat Nainggolan en Defour niet achterna: "Maar misschien laatste kans"

02-06-2018 19:52

Het WK2018 is voor een paar Rode Duivels het WK van de laatste kans. Denk maar aan Laurent Ciman en Vincent Kompany, die meer dan waarschijnlijk stoppen. Of de reeds gestopte Radja Nainggolan en Steven Defour. Christian Benteke hoort niet in dat rijtje.

De spits is nog niet zeker van een ticket richting Rusland, maar heeft nog goede hoop. Een nieuw WK na Rusland denkt hij nog mee te kunnen maken. "Ik ben 27 en ik denk dat ik zeker een WK op mijn 31ste kan spelen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Maar het is misschien de laatste kans om iets groots te doen met deze generatie. Daarom sta ik ook te popelen om erbij te zijn, omdat ik weet dat we met deze spelers ver kunnen geraken. Ik zeg niet dat dit met de anderen binnen vier jaar niet het geval zal zijn. Maar met deze generatie moet het nu gebeuren", klinkt het.

Hij hoopt alvast op een ticketje richting Rusland. "Als ik bij de 23 ben, heb ik een grote kans om te spelen. Dat weet ik zeker. En vaak kan je vanaf de bank het verschil maken."

"Ik denk niet te veel aan het seizoen met Crystal Palace. Ik ben nu hier en de adrenaline stroomt. Het is niet elk jaar dat je een WK kan spelen. Ik denk er geen seconde aan dat ik niet bij de 23 zal zijn", besluit hij.