'Engelse topclub heeft komst van Praet nog niet opgegeven'

'Engelse topclub heeft komst van Praet nog niet opgegeven'

14-07-2018 15:18
9

Dennis Praet gaat deze zomer hoogstwaarschijnlijk een mooie transfer versieren. De middenvelder kan rekenen op heel wat interesse uit de Italiaanse top, maar zou momenteel ook onderhandelen met Arsenal.

Dat meldt Calcio Norge vrijdagnamiddag. Arsenal zou tijdens de zomermercato twee middenvelders willen wegplukken in Italië. Dat zijn Dennis Praet (Sampdoria) en Lorenzo Pellegrini (AS Roma). De Belgische middenvelder kan ook rekenen op interesse van Juventus en Internazionale.

Toch lijkt Arsenal niet helemaal kansloos in dit transferdossier. De ploegen uit de Premier League zijn sowieso een pak kapitaalkrachtiger. Bovendien heeft Sampdoria een prijskaartje van 25 miljoen euro op het hoofd van Praet geplakt. Een verhaal dat ongetwijfeld nog wordt vervolgd.

Update 14/07 (15:18 uur): Arsenal haalde met Lucas Torreira al een middenvelder van Sampdoria in huis. Toch heeft het volgens The Daily Express de strijd om Praet nog niet opgegeven. De contacten tussen beide clubs zijn goed, wat Praet zou kunnen helpen om een transfer te verwezenlijken

Arsenal is echter niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Juventus en Lazio Roma hebben hem nog op het verlanglijstje staan.