UPDATE: 'Anderlecht gaat voor plan B en C'

UPDATE: 'Anderlecht gaat voor plan B en C'

02-06-2018 07:10
17

RSC Anderlecht is bijzonder ambitieus en wil volgend seizoen weer vol voor de titel gaan. Daarom had het ook enkele toptargets in het vizier. De komst van Facundo Ferreyra lijkt het alleszins te mogen vergeten.

Zo meldt het toonaangevende L'Equipe dat Ferreyra niet op weg is naar België. De spits lijkt helemaal geen spek voor de bek van Anderlecht te zijn. De Argentijn is op weg naar Portugal, waar topclub Benfica hem een mooi contract heeft aangeboden.

De spits krijgt er naast een tekenpremie van vier miljoen euro ook een mooi contract met een jaarsalaris van maar liefst 4,5 miljoen euro. Een veel te gortig bedrag voor paars-wit. Ferreyra zou dinsdag zelfs al gespot zijn in Portugal. Ook Santos, Spartak Moskou en Besiktas toonden interesse, maar de spits kiest uiteindelijk voor een avontuur in Lissabon.

Update 02/06, 07.10: Het Nieuwsblad bevestigt dat Anderlecht van de piste Ferreyra moet stappen. Het tekengeld van 4,5 miljoen euro dat Benfica hem biedt, kan paars-wit hem niet geven. Bij de pakken blijven ze in Brussel niet zitten. 'Daarom zet RSCA nu vol in op het spitsenduo Carlos Eduardo (Goias) en Landry Dimata (Wolfsburg)', schrijft de krant.