Matras-gate verklapt: 'Deze vijf Rode Duivels vallen af voor Rusland'

Matras-gate verklapt: 'Deze vijf Rode Duivels vallen af voor Rusland'

01-06-2018 07:15
37

De Rode Duivels zijn momenteel nog met 28 spelers. Zij moeten de komende dagen bewijzen dat ze klaar zijn om deel uit te maken van de definitieve WK-selectie. Er moeten nog vijf spelers afhaken. Het Laatste Nieuws denkt al te weten wie dat zijn.

LS bedding – een bedrijf uit Maldegem – zorgt voor de bedden voor de Rode Duivels in Rusland. Aangezien het om gepersonaliseerde matrassen gaat, én het feit dat er slechts 23 besteld werden, tonen nu al aan wie zijn koffers voor Rusland mag opbergen.

Ruben Van Gucht weet wie alvast zal afvallen. "Op basis van de matrassen zullen ­sommigen ook al op twee oren slapen, want onder anderen Christian Benteke, Thorgan Hazard, Koen Casteels en Youri Tielemans zijn zeker van een slaapplek", klinkt het.

Geen Anderlecht-speler van de partij
Wanneer de beelden van de matrassen van naderbij worden bekeken, valt op dat ook Dedryck Boyata en Laurent Ciman hun eigen matras hebben.

Wanneer alles op een rijtje wordt gezegd, valt alles in zijn plooi. Vijf namen kregen geen bed, waardoor zij lijken af te vallen uit de selectie. Het gaat om Leander Dendoncker, Matz Sels, Jordan Lukaku, Adnan Januzaj en Christian Kabasele.