'Devroe duwt door: Braziliaanse aanvaller op een zucht van RSC Anderlecht'

'Devroe duwt door: Braziliaanse aanvaller op een zucht van RSC Anderlecht'

01-06-2018 07:00
10

RSC Anderlecht haalde een pak nieuwkomers, maar een aanvaller ontbrak nog. Die zoektocht lijkt bijna ten einde. Paars-wit staat op het punt om Carlos Eduardo in huis te halen. De onderhandelingen gaan steeds meer de goede richting uit. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Aanvankelijk leek het water tussen vraag en aanbod te diep. Zo vroeg Goias voor de Braziliaanse spits eerst zes miljoen euro. Dat bedrag zal Anderlecht niet betalen. Luc Devroe heeft een alternatief in gedachten waarbij de transfersom aardig oploopt door een systeem van bonussen.

De gesprekken tussen beide clubs gaan steeds meer de goede richting uit. Anderlecht hoopt de aalvlugge aanvaller snel voor te stellen. Vooral de techniek en doelgerichtheid van Eduardo ziet paars-wit als een grote troef.

Interesse groeit
Even leken de Brusselaars Eduardo nog mis te lopen, aangezien de interesse in de Braziliaan verrassend genoeg uitlekte vorige week. Enkele lokale topclubs – zoals Santos – schoten plots wakker. Toch beschikt Anderlecht over de beste papieren om hem in te lijven.