'PSG loopt blauwtje bij Real Madrid: Koninklijke wil controleur niet laten gaan'

'PSG loopt blauwtje bij Real Madrid: Koninklijke wil controleur niet laten gaan'

31-05-2018 20:30
2

Real Madrid lijkt niet van plan te zijn om Casemiro zomaar van de hand te doen. De verdedigende middenvelder wordt begeerd door Paris Saint-Germain, dat volgens het Braziliaanse medium Globoesporte echter nul op het rekest heeft gekregen.

Casemiro werd in april voor het eerst aan PSG gelinkt: de 26-jarige controleur wordt naar verluidt gezien als de ideale opvolger van de alweer 35-jarige Motta. De Franse landskampioen zou inmiddels al hebben geïnformeerd naar Casemiro, maar Real Madrid lijkt geenszins van plan om mee te werken aan een transfer. De kersverse Champions League-winnaar is naar verluidt zelfs van plan om het tot medio 2021 doorlopende contract van Casemiro te verlengen.

De Braziliaanse middenvelder staat sinds 2013 onder contract in Madrid en heeft zich onder de inmiddels vertrokken Zinedine Zidane ontwikkeld tot een belangrijke pion op het middenveld. Tijdens de Champions League-finales van 2016, 2017 én 2018 stond hij in de basis. Casemiro is bovendien opgenomen in de Braziliaanse WK-selectie.