UPDATE: 'Anderlecht laat zich niet verleiden door 400.000 euro'

UPDATE: 'Anderlecht laat zich niet verleiden door 400.000 euro'

06-06-2018 20:50
3

RSC Anderlecht is volop bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen. Luc Devroe en Marc Coucke hebben al enkele spelers aangetrokken, maar er moeten nog enkele spelers het schip verlaten.

Stéphane Badji is één van de spelers waarop niet meer gerekend wordt in Brussel. De Senegalese middenvelder kon zich nooit doorzetten in het Constant Vanden Stockstadion. Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan het Turkse Kayserispor, waar hij wel een goede indruk naliet.

Badji speelde 35 wedstrijden voor de Turkse middenmoter. Daarin scoorde hij drie keer en gaf hij drie assist. Zijn goede prestaties zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan in Turkije. Bursaspor zou de middenvelder definitief willen overnemen van Anderlecht. Er zou zelfs een persoonlijk akkoord zijn met de speler. Dat meldt Bursasporluyuz.

Update 06/06, 20.50: Het Turkse Olay meldt dat Bursaspor een eerste bod op Badji heeft gedaan. De Turken hebben voorlopig 400.000 euro voor de middenvelder. Anderlecht vindt dat te weinig. Het hoopt op één miljoen euro te vangen. Naar verluidt wil Bursa binnenkort een tweede bod doen. Dat zou circa 650.000 gaan bedragen.