'Bayern verrast en zet Vidal, Bernat en twee steunpilaren op verkooplijst'

'Bayern verrast en zet Vidal, Bernat en twee steunpilaren op verkooplijst'

31-05-2018 18:16
2

Bayern München lijkt deze zomer schoon schip te willen maken. De Duitse kampioen staat open voor een vertrek van diverse bekende gezichten, meldt BILD donderdag.

Bayern is bereid om Arturo Vidal, Juan Bernat, Thiago en Jerome Boateng te verkopen bij een goed bod. Het viertal staat op een 'interne verkooplijst', schrijft de doorgaans goed ingevoerde krant. Vooral een vertrek van Thiago en Boateng zou opvallend zijn. Zowel de Spaanse als de Duitse international is normaal gesproken een vaste waarde bij Der Rekordmeister. Bernat is mede door de concurrentie van David Alaba niet verzekerd van een basisplaats.

Vidal heeft zijn langste tijd in de Allianz Arena ondertussen ook gehad. De 31-jarige Chileen heeft nog een eenjarig contract, maar Bayern haalde met Leon Goretzka (Schalke 04, transfervrij) al een vervanger in huis. Ondertussen heeft Robert Lewandowski zelf een vertrekwens. Bayern wil de Poolse spits echter niet kwijt. Routiniers Arjen Robben en Franck Ribéry tekenden eerder een nieuw contract.