UPDATE: 'Chelsea biedt 60 miljoen euro voor vervanger van Courtois'

UPDATE: 'Chelsea biedt 60 miljoen euro voor vervanger van Courtois'

05-06-2018 14:30
10

Thibaut Courtois heeft mogelijk al zijn laatste wedstrijd voor Chelsea gespeeld. Sky Italia meldt dat The Blues bereid zijn om Courtois van de hand te doen om de komst van AS Roma-sluitpost Alisson Becker mogelijk te maken.

Becker beleefde dit jaar zijn grote doorbraak bij AS Roma en op het internationale podium. De 25-jarige Becker wordt gezien als een absolute topkeeper en zijn marktwaarde van 45 miljoen euro zal enkel stijgen als de nummer één van Brazilië ook uitblinkt op het komende WK in Rusland.

Sinds de Champions League-finale wordt Becker al nadrukkelijk gelinkt aan Liverpool, maar de verliezend finalist krijgt naar verluidt stevige concurrentie van Chelsea. Als gevolg lonkt na 154 optredens voor Courtois mogelijk de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Real Madrid wordt al lange tijd gezien als zijn volgende bestemming en de Rode Duivel zou nog altijd op de verlanglijst staan.

Update 05/06, 14.30: Volgens The Sun heeft Chelsea een eerste bod gedaan op Alisson Becker. The Blues hebben naar verluidt 60 miljoen euro voor de Braziliaan. Indien Alisson naar Londen trekt, lijkt Thibaut Courtois overbodig te zijn. Roma wil voorlopig geen beslissing nemen over het bod van Chelsea. De Romeinen willen wachten tot na het WK.