'Fiorentina denkt aan ex-speler van KRC Genk'

'Fiorentina denkt aan ex-speler van KRC Genk'

31-05-2018 14:55
1

Amin Younes en Jean-Paul Boëtius (ex-KRC Genk) staan op het verlanglijstje van Fiorentina. Dat meldt Corriere dello Sport in Italië.

Het vinden van een vleugelspeler is prioriteit nummer een voor Fiorentina. Mocht de Serie A-club vol gaan voor Younes, dan moet er onderhandeld worden met SSC Napoli. Younes (24) staat officieel nog onder contract bij Ajax, maar heeft voor volgend seizoen een verbintenis gesigneerd bij Napoli. Het verhaal is inmiddels bekend: Younes wil hoe dan ook onder de deal met Napoli uit zien te komen en lijkt geen wedstrijd te gaan spelen voor de club. 

VfL Wolfsburg leek de nieuwe bestemming te worden van Younes, maar Corriere dello Sport meldt dat ook Fiorentina een optie is voor de Ajacied. Niet alleen Younes staat op het Italiaanse lijstje. De technische afdeling van Fiorentina is ook gecharmeerd van Boëtius. Feyenoord onderhoudt een goede relatie met Fiorentina. De club huurde Kevin Diks vorig seizoen van de nummer acht van Italië van vorig seizoen. Boëtius is bij Feyenoord niet zeker van een basisplek.

Younes en Boëtius zijn zeker niet de enige op de lijst. Ook Jesé Rodriguez (Paris Saint-Germain), Mohamed Elyounoussi (FC Basel) en Bakary Sako (Crystal Palace) komen in aanmerking voor de vacature bij Fiorentina.