Spaanse media: Real Madrid ziet opvolger Zidane rondlopen in Premier League

Spaanse media: Real Madrid ziet opvolger Zidane rondlopen in Premier League

31-05-2018 14:02
5

Mauricio Pochettino is de belangrijkste kandidaat om Zinédine Zidane op te volgen bij Real Madrid. Dat melden Spaanse media, waaronder Cope, Marca, Mundo Deportivo en Sport.

Pochettino verlengde onlangs zijn contract bij Tottenham Hotspur, maar in zijn nieuwe verbintenis is een clausule opgenomen die toestaat dat de Argentijn vertrekt als Real Madrid aanklopt. Real-voorzitter Florentino Perez zou zich weleens spoedig kunnen gaan melden in Engeland, nu bekend is geworden dat Zidane vertrekt bij Real.

Pochettino verlengde vorige week zijn contract bij Tottenham tot de zomer van 2023, maar heeft tijdens de onderhandelingen met de Engelse clubleiding afgesproken dat hij, tegen een financiële vergoeding, mag vertrekken wanneer Real zich meldt voor hem. Spaanse media verwachten dat Perez snel werk gaat maken van de komst van Pochettino.

Ook de Duitse bondscoach Joachim Löw werd genoemd als mogelijke vervanger van Zidane. Löw is volgens Mundo Deportivo al een jaar lang bezig met het onder de knie krijgen van de Spaanse taal, mocht Real zich melden. Löw verlengde recentelijk zijn contract bij de Duitse bond tot 2022.

Lees ookOFFICIEEL: Zidane weg als hoofdtrainer van Real Madrid