UPDATE: 'Transfer Hazard nog niet beklonken, Rode Duivel kost pittige som'

UPDATE: 'Transfer Hazard nog niet beklonken, Rode Duivel kost pittige som'

01-06-2018 21:47
3

Thorgan Hazard weet nog niet of hij straks mee mag naar het WK in Rusland. Toch is de kans groot dat het een belangrijke zomer voor hem wordt. Hazard staat immers voor een transfer. Momenteel wordt er onderhandeld met Valencia.

Vader Thierry Hazard en spelersmakelaar Christophe Henrotay reizen momenteel Europa rond om Thorgan aan een nieuwe ploeg te helpen. Volgens Het Nieuwsblad hadden de twee woensdag een onderhoud met het Spaanse Valencia. Het gesprek met het bestuur van Valencia duurde een uurtje.

Volgens Marca moet Hazard bij Valencia de vervanger van Goncalo Guedes worden. Indien de Spanjaarden Hazard willen aantrekken, moeten ze circa dertig miljoen euro op tafel leggen. Bij Borussia Mönchengladbach kende Hazard een sterk seizoen. In 34 Bundesliga-optredens scoorde hij 10 keer en gaf hij 8 assists. De 25-jarige Hazard heeft in Duitsland nog een contract tot 2020. 

Update 01/06 21u47 uur: Het wordt voor geïnteresseerde clubs niet makkelijk om Hazard weg te halen bij Borussia Mönchengladbach. De Duitse club wil de middenvelder niet kwijt en vraagt dan ook een pittige som voor de Rode Duivel. Volgens Marca moet Hazard maar liefst dertig miljoen euro kosten.