Club haalt het van Anderlecht, Gent en Standard: 'Prijs van 4 naar 2,5 miljoen'

Club haalt het van Anderlecht, Gent en Standard: 'Prijs van 4 naar 2,5 miljoen'

31-05-2018 06:49
22

Dat de toekomst van Siebe Schrijvers niet bij KRC Genk ligt, is al een tijdje duidelijk. Op woensdag schreef VoetbalPrimeur.be al dat Club Brugge zijn zinnen op Schrijvers had gezet en volgens Het Nieuwsblad gaat Blauw-Zwart de transferstrijd met de andere Belgische topploegen ook winnen.

De amper 21-jarige Schrijvers draait al een paar seizoenen mee in Eerste Klasse. Hij kende onder meer op huurbasis een geweldige periode bij Waasland-Beveren. Ondanks een minder seizoen bij Genk was er nog altijd voldoende interesse in de kapitein van de Belgische beloften.

Anderlecht dacht aan hem, maar wilde pas handelen als er een eigen speler werd verkocht. KAA Gent en Standard volgden de ontwikkelingen in het dossier Schrijvers ook, maar hadden moeite met de transferprijs of waren niet volledig overtuigd van de speler.

Vraagprijs keldert
Club Brugge is wel bereid om vol voor Schrijvers te gaan en de speler ziet een overgang naar het Jan Breydelstadion ook meer dan zitten. Blauw-Zwart speelt volgend seizoen in de Champions League dus zijn er voldoende matchen voor Schrijvers om zich te bewijzen. Daarnaast werkt Ivan Leko ook graag met jonge spelers.

KRC Genk vroeg lang de hoofdprijs voor Schrijvers, maar beseft nu dat het geen 4 miljoen euro zal ontvangen voor het jeugdtalent. Schrijvers heeft immers nog maar een contract voor 1 jaar. De Limburgers rekenen nu op een som van 2,5 miljoen plus bonussen. 

Lees ookPech voor Zulte Waregem: 'KRC Genk wil zaken doen met Club Brugge'