'Liverpool pakt door na bliksemdeal en doet officieel bod van 60 miljoen euro'

'Liverpool pakt door na bliksemdeal en doet officieel bod van 60 miljoen euro'

30-05-2018 22:05

Liverpool oriënteert zich in de zoektocht naar versterkingen wéér op de Franse markt. Na de komst van Fabinho heeft de Champions League-finalist de belangstelling voor Olympique Lyon-uitblinker Nabil Fekir geconcretiseerd.

Dat meldt Le Parisien woensdagavond. Liverpool bezegelde deze week uit het niets de transfer van Fabinho en lijkt weer aan te sturen op een bliksemdeal. The Reds hebben een officieel bod van zestig miljoen euro uitgebracht op Fekir. Lyon heeft nog niet gereageerd, maar stemt waarschijnlijk niet in met de geboden transfersom.

Dat zou een simpele reden hebben: Lyon wil eerst de verrichtingen van Fekir op het WK in Rusland afwachten. Presteert de Franse international goed, dan kan er een veelvoud van het geboden bedrag worden gevraagd. Wel is het zo dat Fekir het liefst vóór de start van het WK (14 juni) duidelijkheid heeft over zijn toekomst.

Fekir (24) was afgelopen seizoen één van de sterren in de Ligue 1. Met achttien goals en zes assists had hij een groot aandeel in de derde plek van Lyon.