UPDATE: Inter biedt tien miljoen euro voor Rode Duivel

UPDATE: Inter biedt tien miljoen euro voor Rode Duivel

03-06-2018 08:30
3

Moussa Dembélé speelt volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer voor Tottenham Hotspur. De Rode Duivel gaat zijn laatste contractjaar in en tekende nog steeds geen nieuwe overeenkomst. Internazionale ligt alvast op de loer.

Volgens Corriere Dello Sport is Piero Ausilio, de sportief directeur van de Milanese club, onderweg naar Londen om te onderhandelen over een transfer van Dembélé. De Rode Duivel werd eerder al gelinkt aan Napoli, waar hij op het verlanglijstje staat van nieuwe coach Carlo Ancelotti.

Dembélé speelt al sinds de zomer van 2012 bij de Spurs en was dit seizoen één van de sterkhouders in het team dat derde werd in de Premier League. Door zijn blessuregevoeligheid kreeg hij echter geen nieuwe overeenkomst. Tottenham vraagt ongeveer 30 miljoen euro voor de Rode Duivel.

Update 03/06, 08.30: Volgens Football Italia heeft Inter een eerste bod gedaan op Dembélé. De Italianen hopen met tien miljoen euro Tottenham te overtuigen om onze landgenoot te laten gaan. Voorlopig namen de Spurs nog geen beslissing over de aanbieding.