Lukaku geeft kwatongen lik op stuk: 'Relatie met Mourinho is perfect'

Lukaku geeft kwatongen lik op stuk: 'Relatie met Mourinho is perfect'

30-05-2018 19:21

Na de verloren FA Cup-finale van Manchester United was er heel wat te doen om Romelu Lukaku. De spits bekeek een groot deel van de wedstrijd vanaf de bank. Volgens José Mourinho vroeg Lukaku zelf om een plek op de bank.

"Natuurlijk had ik willen starten, maar op de training ging het helemaal niet goed", reageert hij tegenover Sky Sports. "Het was een lastige situatie en de trainer en ik hebben er natuurlijk over gesproken, hij is degene die uiteindelijk de beslissing heeft genomen. Maar we hebben na de wedstrijd nog een keer met elkaar gesproken en we waren allebei teleurgesteld over het resultaat", zegt Lukaku.

Kwatongen beweerden al dat Lukaku en Mourinho het niet al te goed meer met elkaar kunnen vinden. Dat spreekt Lukaku tegen. "Ik zei tegen hem: ‘Ik heb zin in volgend seizoen’, om te zien wat voor team hij neer gaat zetten om het hopelijk op te kunnen nemen tegen Manchester City."

"Iedereen doet alsof de manager en ik een groot probleem hebben of zoiets, maar zo zit het helemaal niet, onze relatie is perfect. We hebben een gesprek gehad na de wedstrijd en alles is nu duidelijk", besluit hij.