Belgische goalgetter weigert CL-avontuur: ''Wil en zal hun kleuren nooit dragen''

Belgische goalgetter weigert CL-avontuur: ''Wil en zal hun kleuren nooit dragen''

Gepubliceerd: woensdag 30 mei 2018 om 18:00wo 30-05-2018 om 18:00

De 21-jarige Hugo Cuypers was dit seizoen een sensatie op de Griekse velden. Onze landgenoot was liefst 22 keer trefzeker voor tweedeklasser Ergotelis. Cuypers trok daarmee de concrete belangstelling van AEK Athene, maar Cuypers zegt resoluut 'neen' tegen de landskampioen van Griekenland.

Cuypers is heel resoluut in zijn besluit om niet voor AEK Athene te kiezen. "Het heeft geen zin aan te dringen. Ik begrijp niet waarom AEK blijft aandringen bij een speler die hun kleuren niet wil dragen en die ze ook nooit zal dragen'', laat het voormalige jeugdproduct van Standard stellig weten in gesprek met La Dernière Heure.

De spits legt uit waarom hij het aanbod om Champions League-voetbal te spelen weigert. ''Ik heb respect voor de club, maar om persoonlijke redenen zal ik er nooit spelen. En dat is mijn eigen keuze. Ik word niet beïnvloed door mijn makelaar of mijn vader. Ik blijf liever nog een jaar bij Ergotelis dan voor AEK te tekenen. Maar de transfermarkt is nog maar net geopend. De deur blijft open voor elke club, behalve AEK."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws