Kwetsuur blijft Rode Duivel parten spelen: ''Fysiek is het momenteel lastig''

Kwetsuur blijft Rode Duivel parten spelen: ''Fysiek is het momenteel lastig''

30-05-2018 17:45
11

Roberto Martinez maakt maandag bekend welke vijf spelers afvallen voor het WK in Rusland. Jordan Lukaku is één van de spelers die zich zorgen moet maken.

Dat heeft mede te maken met een in aanslepende blessure, waar hij nog altijd niet helemaal is van hersteld. ''Ik heb de blessure in februari opgelopen en nadien heb ik weinig tijd gekregen om te revalideren door de vele wedstrijden die we met Lazio moest afwerken. Ik ben met de handrem op blijven spelen: frustrerend, want anders had ik aan meer speelminuten kunnen geraken. Pas vorige week heb ik zeven dagen de tijd gehad om te rusten'', zei Lukaku woensdag op een persconferentie.

De timing kon niet slechter, want Lukaku is geen zekerheid in de voorselectie van 28 man. De verdediger van Lazio Roma maakt zich echter nog geen grote zorgen. ''Het zit niet in mijn hoofd of ik er al dan niet zal bij zijn. Ik ben hier om de coach te overtuigen. Hij heeft een aantal vaste waarden en daarnaast nog enkele twijfelgevallen. Mijn blessure zal naar mijn mening geen invloed hebben op zijn beslissing, ik denk niet dat het een argument zal zijn.''

Lees ook: Gebroeders Lukaku scherp voor fans: ''Niet alles vergeten en vergeven''