OFFICIEEL: Antwerp bedankt overbodige speler voor bewezen diensten

OFFICIEEL: Antwerp bedankt overbodige speler voor bewezen diensten

31-05-2018 15:05

Royal Antwerp FC heeft afscheid genomen van Younes Achter. De defensieve middenvelder wist nooit door te breken op de Bosuil.

Gert Gysen, journalist voor Het Nieuwsblad en de Gazet van Antwerpen, weet op Twitter te melden dat beide partijen in goed overleg hebben besloten om uit elkaar te gaan. Het nieuws is nog niet bevestigd door The Great Old.

Achter vond dit seizoen de aansluiting met de A-kern, nadat hij vorig seizoen nog bij de beloften vertoefde. Laszlo Bölöni nam de 21-jarige Achter zes keer op in zijn wedstrijdselectie, maar tot een optreden in de Jupiler Pro League kwam het nooit. Achter mocht wel zijn debuut maken in het met 4-2 verloren bekerduel tegen KV Kortrijk. Het zal voor de belofte echter bij deze ene match blijven. 

Update 31/05, 15.05: Antwerp bevestigt dat Younes de club verlaat. 'Onze club heeft in onderling overleg met Younes Achter zijn conract ontbonden. Hij is dus een vrije speler en kan een verbintenis bij een andere club aangaan. We wensen hem veel succes verder', klinkt het op de Bosuil.