'Devroe heeft al genoeg geld van de clubkas van RSCA naar die van KVO gesluisd'

'Devroe heeft al genoeg geld van de clubkas van RSCA naar die van KVO gesluisd'

30-05-2018 15:18
9

Onder de leiding van Marc Coucke en Luc Devroe is RSCA al hard aan het werken aan de kern voor volgend seizoen. Er werden al een pak nieuwelingen gehaald. Enkele van die spelers hebben ook een verleden bij KVO. Dat zint niet iedereen.

Zo is columnist Koen Meulenaere van De Tijd vernietigend voor het nieuwe duo bij RSCA. 'Devroe heeft met zijn eerste aankopen alvast genoeg geld uit de clubkas van Anderlecht naar de clubkas van Oostende gesluisd om hen daar toe te laten hun schuld aan Coucke af te lossen', schrijft hij.

'Een handvol spelers die het afgelopen seizoen met Oostende lange tijd laatste stond, gaat Anderlecht nu kampioen maken', klinkt het cynisch.

De goednieuwsshow van Coucke bij de 'State of the Union' kon hem niet bekoren. 'Begon de nieuwe competitie al maar. Het zal nogal ambiance zijn in wat niet langer het Vanden Stockstadion zal heten. Er komt een springkasteel, een hotdogtruck en een karaokekraam. En een sterrenchef die beschimmelde kaas met cacaopoeder en zwavelzwammen vermengt', aldus Meulenaere.