De WK-zomer: analist Boeckx, 'concurrent' Imke Courtois en laatste WK van Raes

De WK-zomer: analist Boeckx, 'concurrent' Imke Courtois en laatste WK van Raes

30-05-2018 15:02
27

Het WK komt er stilaan aan en dat betekent ook een nieuwe dagelijkse talkshow. Vanaf 14 juni krijgen we Villa Sporza, met presentator Karl Vannieuwkerke. Daarin als centrale gasten enkele usual suspects, maar ook een paar nieuwe namen.

Er zal elke WK-dag een talkshow zijn, met drie analisten en telkens een extra gast. De analisten voor deze zomer zijn Marc Degryse, Jan Mulder, Wesley Sonck, Imke Courtois en Geert De Vlieger. De bekende namen dus, maar er zijn met Mo Messoudi (speler Beerschot-Wilrijk), Heleen Jaques (speelster RSCA) en doelman Frank Boeckx (speler RSCA) ook enkele nieuwe namen.

Elke wedstrijd zal ook uitgezonden worden op de zenders van de openbare omroep, met zeven commentatoren. Frank Raes begint aan zijn laatste WK, op 1 april van volgend jaar gaat hij namelijk met pensioen.

Daarnaast voorzien ook Filip Joos (die de finale voor zijn rekening neemt), Eddy Demarez, Stef Wijnants, Geert Heremans, Niko Lainé en Peter Vandenbempt, die radio en tv combineert, ons van commentaar.