Drukke transferzomer op til voor KRC Genk, maar: 'Zij moeten blijven'

Drukke transferzomer op til voor KRC Genk, maar: 'Zij moeten blijven'

Gepubliceerd: woensdag 30 mei 2018 om 08:50wo 30-05-2018 om 08:50

Racing Genk zal wellicht afscheid nemen van een aantal spelers. Zo staan Omar Colley en Siebe Schrijvers dichtbij een vertrek uit de Luminus Arena. Verder is er ook een pak interesse in bepaalde Genkenaars, maar drie van hun mogen sowieso niet vertrekken.

Het Belang van Limburg schrijft dat Joseph Aidoo, Sander Berge en Leandro Trossard sowieso volgend in Genk blijven. De club is dan ook niet bereid om een vertrek van het drietal toe te staan. Onder geen beding is een transfer bespreekbaar.

Trossard tekende vorige week bij tot 2021. De dribbelvaardige flankaanvaller wil nog minstens één volledig jaar schitteren bij Genk, alvorens door de grote poort te vertrekken.

Voldoende gewapend
Daarnaast staat Berge – ondanks een maandenlange afwezigheid – in de belangstelling van verschillende Spaanse clubs. Ook hij blijft in de Luminus Arena. Met ook nog Bryan Heynen, Dries Wouters en Ibrahima Seck is Genk op die positie voldoende gewapend.

Tot slot rekent Genk ook op een verlengd verblijf van Aidoo. Het maatje van Omar Colley – die overigens wel dichtbij een transfer staat – moet de leider worden centraal in de defensie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar zie je Genk volgend seizoen eindigen?

Plaats 1-3
51%
Plaats 4-6
40%
Ze vallen naast Play-Off 1
8%
(556 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws